dimarts, 26 de febrer del 2008

La RISA Mola!


Aquesta és una declaració d'intencions del que aquest bloc preten ser, la web oficial de la RISA, la República Independent de Sa Mola. Encara que de moment no hem aconseguit un domini propi (.sm és San Marino per la qual cosa haurem de sol:licitar el .sa, cosa que servirà per comercialitzar-lo entre les SA), naixerà aviat la nostra nació lliure, on podrem desemvolupar-nos com a persones en un marc d'igualitarisme i solidaritat. Per aquesta finalitat vos proposam que ens deixeu les vostres suggerències i aportacions per poder crear la nostra constitució.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Como es eso que tienes un blog y no tienes comentarios?? Weno vale va, solo tienes una entrada, pero no se.. todo blog que se precie se merece su comentario de apertura y como fui la primera persona en firmarte en tu blog mas "oficial" al comenzar el año, pues me acia ilu ser la que inaugurara los comentarios de este blog jajaj pa que veas...
Como ves yo y mi horario vamos siempre unidos, asiq mucha inspiracion lo que se dic mucha inspiracion no tengo, solo queria dejarte el detallito jajaj
Por cierto, has empezao haciendo república de la montaña de tu casa, pero si sale tu candidato, quizas la república no quede tan lejos jajaj
Bueno, piensate lo del camping improvisao jajaj
besos!!

Anònim ha dit...

Està molt be, però que molt be, sobretot el joc de paraules és molt encertat. Enhorabona per aquest nou blog i que tengui exit entre els teus seguidors.

Anònim ha dit...

Amem, que jo sàpiga sa Mola és es camp que hi ha per devora Felanitx, on hi ha els conreus.

Això de fer-la República Independent, és el que em penso que vols fer?

I amb això, deixaràs de banda les Histèries?


Gràcies

Anònim ha dit...

Davant ses peticions, també te faré un comentari.
Lo de RISA m'ha agradat, jeje.
I sa foto també crec que t'ha quedat la mar de bé, molt bona elecció.
A part d'això, no se m'ocurreix cap suggerència, crec que seria més bo de fer si donassis idees i fessis una enquesta o deixassis que sa gent comentàs ses teves idees, d'aquesta manera, ho tendriem més fàcil.

Anònim ha dit...

Bueno, va, proposta de tema per s'himne. Podria xerrar sobre que sa Mola és a fora-vila, en plena naturalesa amb animalets i tal.
Una cançó de proposta, sa veritat és que no se me n'ocurreix cap, seguesc pensant que seria més bo de fer que fessis propostes i que es personal votàs.
Per cert, a mem si poses sa bandera.

Anònim ha dit...

S´ase den Gaspar té podria servir per himne, és una opinió de ton pare, a jo m´agrada més una cançó den Lluís LLach que deia: la gallina ha dit que no... visca la revolució, no men record del titol.